Miért pont tőlünk vásárolj? Adunk rá pár okot!

 

1 napos kiszállítás

Boltod van, vállalkozó vagy. Mi is, ezért tudjuk, hogy az idő pénz. Miért töltenél el órákat, vagy napokat árubeszerzéssel, ha nálunk akár két vásárló között, vagy éppen este, pihenésképpen az ágyban fekve is elintézheted beszerzésedet?

 

Kedvező árak

Nincs boltunk, nincs fölösleges, a boltban lézengő személyzet, ráadáasul az ékszereink egy részét mi magunk gyártjuk, így olyan kedvező árakat tudunk adni, mint senki a piacon. Ha rendszeresen tőlünk vásárolsz az oldalon látható kedvezményeken felül is tudunk árengedményt biztosítani.

 

Rugalmas fizetés

A harmadik rendeléstől lehetőséged van halasztott fizetéssel rendezni a számláidat. Akár 30 napos fizetési határidőt is tudunk biztosítani, így ráérsz csak akkor fizetni, ha az ékszerek egy részét már eladtad, ezáltal kevesebb pénzed áll az árukészletben.

 

Magas minőség

Az általunk forgalmazott ékszereket több éve bejáratott, megbízható partnerektől szerezzük be, míg a saját gyártású ékszereinkhez mindig elsőosztályú, magas minőségű alapanyagokat használunk. Cégünk regisztrált partnere a SWAROVSKI GmbH-nak, így az oldalon SWAROVSKI kristályos ékszerként árult termékekben valóban eredeti kristályok találhatók. A csomagolás közben, még a kiküldés előtt többlépcsős minőségellenőrzésen esik át minden ékszer, így minimálisra csökkentjük a gyártási vagy szépséghibás ékszerek forgalombakerülését.

 

Dropshipping lehetőség

Nem szeretnél árukészletet tartani? Erre is van lehetőség a dropshipping programunk segítségével. Érdeklődj kollégáinknál a lehetőségekről!

 

Elérhető, barátságos ügyfélszolgálat

Emailben és telefonon is állunk rendelkezésedre! Telefonon hétköznap 9 és 18 óra között, emailben pedig éjjel-nappal el tudsz minket érni, igyekszünk pár órán belül válaszolni.

 

Elérhetőségeink

Telefon: +36 20 821 71 80

Email: info@ekszernagykereskedes.hu