VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Webáruházunk segítségével garantáljuk Önnek a széles termékportfóliót, melyben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb nemesacél, kristályos, és bizsu ékszereket és kiegészítőket. Az évek alatt sikerült egy olyan, az egész piacot lefedőnhálózatot felépítenünk, amely képes kiszolgálni az igényes, minőségi ékszerek és divat kiegészítők iránti dinamikusan növekvő piaci igényeket. A minőségi ékszerek online kereskedelmének egyes területein – nemesacél ékszerek, kristályos ékszerek – partnereink mára már piacvezetőként vannak jelen.

Mi kell ahhoz, hogy az Ékszer Nagykereskedés viszonteladója lehessek?

Viszonteladó partnerek azok lehetnek, akiknek első rendelésük eléri az 25.000 Ft-osértéket! Az ezt követő rendelés leadás minimum értéke: 15.000 Ft!

Hogyan tudok regisztrálni a viszonteladói programba?

Amennyiben szeretne Ön is a Ékszer Nagykereskedés viszonteladója lenni, kattintson ide és adja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat.

Mekkora kedvezmény jár a viszonteladóknak?

A Ékszer Nagykereskedés viszonteladói a rendelések értékétől függően, 2 kedvezménysávba kerülhetnek. A kedvezmény mértéke, a webáruházakban feltűntetett árakból kerül kiszámításra. Amennyiben az adott rendelés összértéke 50.000 – 100.000 Ft közé esik, abban az esetben a viszonteladó 5% kedvezményre jogosult. Amennyiben az adott rendelés összértéke meghaladja a 100.000 Ft-ot, úgy a viszonteladó 10% kedvezményre jogosult. A kedvezmény kizárólag a 15.000 Ft értéket meghaladó rendelések esetén vehető igénybe!

FONTOS:

Amennyiben a viszonteladó első rendelésétől számított egy éven belül a rendeléseinek összértéke nem éri el az évi 150.000 Ft-ot, abban az esetben a viszonteladói partnerséget és az ezzel járó kedvezményeket megszüntetjük!

Hogy tudok árut rendelni?

A rendelés leadására kizárólag a webáruházainkon keresztül van lehetőség, a korábban regisztrált és jóváhagyott viszonteladói fiókkal. A termékek kiválasztása után, a „Kosárba rak” gomb segítségével tudja rendelését összeállítani. A kedvezmény a fizetési folyamat során kerül levonásra. Kérdés, illetve kérés esetén telefonos és emailes ügyfélszolgálatunk hétköznap 9:00 és 18:00 óra között áll minden kedves partnerünk rendelkezésére.

Ha bármilyen kérdése lenne a regisztrációval vagy egyéb viszonteladói partnerprogramot érintő témakörben, készséggel állunk az Ön rendelkezésére!1